Veckans Tränings Schema

Måndag:
Långpromenad med Sally

Tisdag:
 1 timme kondition + 20 min pilates +
 armar och ben styrka (ca 40 min) och promenad med Sally

Onsdag:
Långpromenad med Sally + 20 min pilates+ mage och rygg
styrka(ca 40 min) + Handstående

Torsdag:
Långpromenad med Sally+ Dans 1h + Contortion

Fredag:
Långpromenad med Sally+ Gymma+ Pilates på boll

Lördag:
Gymma - 1h kondition + Promenad

Söndag:
Gymma - 1h kondition + Fria vikter + Pilates på boll

Permalink Veckans Tränings Schema Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndags Summering

Den här veckan har i allmänt varit lite seg på träningsfronten så har inte så mycket att säga här denna vecka, jag har kännt mig matt i hela kroppen och har inte haft någon ork men antagligen så har jag någon infektion som jag måste bli av med innan jag kan känna mig på topp igen. Men allmänt så känns de rätt okej har börjat fått lite struktur på livet, men de finns fortfarande vissa saker som måste göras innan jag kan känna mig tillfreds med tillvaron. Men jag kämpar på... och de kommer bli bra så småningom.

Permalink Summering Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ge mig din hand!

De var en helt otrolig föreställning om ni ska till Gävle i veckan se till att gå och se den! Tyvärr blev de inga bilder kom aldrig något läge då jag kunde fotografera utan att störa föreställningen.
Men jag har kvar kännslan från föreställningen och det nöjer jag mig med! jag har hunnit hjälpa pappa med ett jobb relaterat ärende, rabblade massa siffror i 20 min vad gör man inte för att hjälpa till? Nu sitter jag och dricker nypressad apelsinjuice. Det är något som känns riktigt lyxigt, det skulle jag aldrig göra hemma, de är bra att komma till Gävle ibland! Jag är sjukt trött men de är ju efterfest på Goya ikväll de har ju varit studentkryssning så får se om jag orkar palla mig dit, får ta en powernap så kanske energin kommer tillbaka:P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The Look Of Today



Permalink The Look Of Today Kommentarer (0) Trackbacks ()

On my way..

 Det blev inget Gävle igår för att k*k UL inte håller bestämmelserna, de ska invänta försenat pendeltåg den tiden jag åkte igår och pendeln var 2 min försenade men tåget hade redan gått, de tycker jag är kasst fattar ni 2 minuter jag kunde inprincip se tåget åka! Så hade jag släpat megaväskan helt i onödan... Lite bitter jag var då. De va bara att vänta 40 min på nästa pendel tillbaka till stockholm. Men kände inte för att sitta hemma så hörde av mig till Julia och kollade med henne vad hon hade för planer, så det var bara hem och byta om, sminka mig och dra till Riche så från en skitstart till en riktig grym kväll. De spelades så jäkla bra musik! Vi avslutade kvällen på East sen bar de av hemmåt. Alla hade planer för idag så ingen (förutom jag) var sugen på att dra vidare men de va skönt att komma hem också. nu sitter jag iallafall äntligen på tåget och är snart hemma i "Gröna huset" som inte är grönt längre men de kommer alltid heta gröna huset!! kommer nog inte hinna mer än att duscha innan vi ska iväg till teatern.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finish!

Äntligen kan jag pusta ut och slappna av lite har packat väskan och allt är klart, och tåget går 20.20 så kan bara vara för en timme. Får se vad som händer när jag kommer till kära gamla Gefle kanske tar mig ut och minglar lite om jag inte är alldeles för trött... Vad ska ni göra i kväll?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Videblogg

Permalink Video Lördag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Hej Jag vaknade av att mamma ringde, och jag var så nyvaken och förstod inte hur man svarade i Iphonen, då kan man snacka om att man är sömnig eftersom de inte är svårt någon stans. men huvudet va inställt på min gamla telefon så letade och letade efter en knapp som inte fanns, att svara med haha men lyckades vakna såpass mycket att jag tillsist tittade på skärmen. Mamma ringde iallafall om att boka biljetter till en föreställning på gasklockorna i morgon så de ska bli kul med lite mamma-dotter tid. Så de bär av till Gävle ikväll så dagen kommer bestå utav att packa och städa, de är kaos i lägenheter jag förstår inte hur de kan bli så rörigt så fort...
Men ska också ta en promenad in till city och ta en kaffe på nått trevligt fik innan solen går ner. Känner mig krasslig så skippar träningen idag som jag även gjorde igår men kände att de inte stod rätt till i kroppen i torsdags och vill inte bli sjuk så de är lika bra att vila någon dag.

Fina mamma <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaffe, grapefrukt och promenad

Jag har blivit galen i GRAPEFRUKT haha nu har jag fyllt kylskåpet med denna underbara citrus, hoppas jag inte tröttnar skulle va synd att behöva släng några, men de tror jag inte är någon risk om jag håller mig till en om dagen också har jag 2 sorter röd och vit.

Jag och Erika satte oss på Mocco och jag åt en fruktansvärt god bulle rekomenderar den starkt! Och jag är en extremt kritisk bullätare kan jag lova... snart ska jag röra mig för att hämta telefonen spännande, spännande. (ska bara dricka upp kaffet )

och Fredags filmerna börjar jag inte med förrän nästa vecka..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Telefonen har kommit!

Yes! nu slapp jag ringa och klaga lucky telenor! Kan dock inte hämta ut den förrän efter 17.00.
Så 17.05 kommer jag vara på Jour Livs på Hägerstensvägen 136 de kan jag lova!
Men innan dess ska jag möta upp Erika för en fika och ta en runda på stan men jag återkommer!
Love/Ellen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The Look Of Today

Så här ser jag ut i dag, helsvart så man ser inte så bra får bli bättre kvalité i morgon...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kroppen skriker efter sömn!

Nu är jag helt slut efter ett hårt gympass har duschat och ska dricka lite thé och äta kvällsfika sen blir det soooova!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The Look Of Today

Hello nu ska jag springa till tunnelbanan så att jag kommer till gymmet någon gång see ya later!


Permalink The Look Of Today Kommentarer (0) Trackbacks ()

Videoblogg

Haha herregud säger jag bara de är inte lätt att videblogga, vi får hoppas jag blir bättre på de i längden!

Permalink Videoblogg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag blir så frustrerad....

.....Och less
Hm trodde att den nya telefonen skulle ha hunnit komma nu den här veckan jag har varit borta men icke sa nicke, imorgon har det gått tre veckor och de va den längsta tiden de skulle ta för den jäveln att postas... Kommer den inte i morgon blir det att ringa och klaga (stackars telenor anställd)!!! Står inte ut med min halvtrasiga samsung längre, som kan lägga av när den själv känner för det...

Swedbank kortet har iallafall kommit tack för de, tog endast 2 dagar de kallar jag service!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Jag är lite stressade ska snart bege mig mot tågstationen här i Gävle för att åka hem till Stockholm några dagar. Ska bli skönt framför allt att kunna gymma när man vill, jag gymmar på 24/7 på Hornstull de är helt underbart att det aldrig är försent eller för tidigt för att gå till gymmet,de rekomenderar jag verkligen! Jag känner mig lite krasslig men vi får hoppas att de går över...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckans Tränings Schema


Hej igen!
 Här kommer schemat för de dagar som är kvar den här veckan:


Onsdag: Lång promenad med Sally(familjens hund)

Torsdag: Gymma - 1h Konditon, fria vikter och 20 min pilates

Fredag: Gymma - 1h Kondition, Benstyrka och 20min pilates

Lördag: Gymma - 1h Kondition + Mage och Rygg styrka
contortion när jag kommer till gävle.

Söndag: Lång promenad med sally, Gymnastik 2h+ contortion 1h

Permalink Veckans Tränings Schema Kommentarer (0) Trackbacks ()

A new start!

Hej!
Nu är det tid för en ny bogg, orkar inte ta tag i den gamla så nu blir det nytt och fräscht här istället!
Den här bloggen kommer vara mer nischad än min tidigare blogg kommer att rikta in mig på träning, spännande eller hur? Inte så otippat kanske, iallafall inte om man känner mig. Träning är sådan stor del av mitt liv så de känns självklart att jag skulle rikta in bloggen på träning. Från början hade jag tänkt att ha bloggen som projekt arbete i skolan men så blev de inte, så nu startar jag den iallafall hade ju allt uppstrukturerat redan så varför inte satsa? Ska bli kul hoppas ni kommer uppskatta den!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()